Nieuwe website

De website geeft toegang tot recente informatie tav Rumoldus de Lathouwer koster te Ruisbroek en zijn familie in Londerzeel, Malderen, Buggenhout. Voor info tav Rumoldus kies “koster Rumoldus de Lathouwer , familie en voorouders“. Dit artikel van 2017 is inmiddels wat oud.¬†

Er is ook toegang tot mijn stambomen. De “interactive tree” is er handig. Kies voor de “merged” tree, die heeft de meeste informatie. Deze bevat¬† 4 generaties, Deze stamboom is nog volop in bewerking. Inmiddels heeft naamgenoot Ludo Lathouwers 3 takken gevonden met afstammelingen allen komende uit de omgeving van Londerzeel.

Voor een beperkte groep is toegang via inloggen beschikbaar. Ook kan ik in beperkte gevallen een GEDCOM sturen op speciaal verzoek.

Wees voorzichtig met copieren van gegevens zonder bron.

Ook heb ik een contact pagina toegevoegd. Vragen en opmerkingen welkom.

Er moet nog meer aangepast worden. Dat komt wel.

Leave a Reply